Sider

om meg

1985 var starten på Tom`s kjeller.Var selstendig næringsdrivende og jobbet som tømmrer sammen med  Arnstein Åas . Vi invisterte i snekkerutstyr og innredet garagen hans til snekkerverksted.Arnstein hadde "nesten" fullført snekkerutdanninga på Bardufoss vgs. mange år tidligere, så det måtte jo gå veien. Planen var at i stille perioder med tømmring kunne vi drifte i snekkerverkstede.Etter noen år solgte og flyttet Åas og vi delte utstyret.
Min familie flyttet i -87 til Brumoen ved Storhaugen hvor jeg fikk innrede nytt verksted i redskapshuset på gården til min onkel.
1989 bygde og flyttet vi inn i nytt hus på Moen,bygde og innredet garagen til verksted de neste år.
1994 bygde og flyttet vi igjen inn i nytt hus på Moen,hvor vi bor i dag, denne gang med snekkerverksted i kjelleren.
I samme tidsrom  fikk vi tre barn så min motorsykkel og snekker hobby har gått litt opp og ned til tider.

Kurt Sandvoll og Bjørn Tangen dreiv på med maling og hadde gått sammen med flere andre i den gamle nedlagte butikken (nå brugthandel) i Fagerfjell.Dette hørtes spennende ut og i 2000 malte jeg mitt første bildet "Rolling Thunder",med motiv etter ryggemblemet på motorsykkelklubben med samme navn.Vinteren -02 ble jeg med i malekolegialet som var virkelig givende, men kompisene fikk dilla på bowling , og eg kjøpte en kommunalbolig som skulle restureres og holdt på med det kommende år.
Våre veier skiltes like brått som de var begynt.

Jeg fortsatte og male , først på kjøkkenet så på loftet og til slutt innredet jeg i -06 et rom i kjelleren hvor jeg er i dag. Attelieet ble overfylt med bilder så jeg laget et micro galleri i rommet ved siden av.
Trenger jeg og koble av fra malingen går eg inn i galleriet og slapper av, som fort blir kjedelig så da går eg videre til verkstede og spikke på en pinne eller bygge nå fint.
Puhh , det blei langt men et kort utdrag av mitt liv som kunstner i tre til kunstner på lerret, og husk vi er alle kunstnere på hvert vårt vis.Det skal gådt gjøres at du ikke setter igjen spor etter deg på et eller annet vis.  Noen restaurerer  en bil, bygge veranda,veve matter,eller steller i hagen, det må en liten kunstner til før at det skjer.

4 kommentarer:

 1. Veldig fin kjeller du har Tom!! D her kan eg like!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for den Kyrre, du har vel noe interesangt i kjellarn du og ,kjenne eg deg rett.
   Denna var gammel men eg tar sjangsen på at du meine det enda ;-)

   Slett
 2. Hei.
  Her var det morsomt å komme innom :-)
  Så mye kreativt å se, - for meg som jobber som "oppfinner" selv.
  Kom til siden din fordi "noe inne i meg" sa at jeg skulle trykke "neste" - på min egen blogg.
  Stilig skallespill, "scooter-sluffe" og inponerende gyngestol, maling og mye mer.
  Du har elveopplevelser og motorsykkel. Jeg kjørte motorsykkel sommer og vinter i 8 år fra jeg var jeg var 16, omtrent samtidig som du var 16. Og som deg(?), - det er ikke min skyld at jeg har vokst opp.
  En ting til: Fint området du bor i. Jeg har mange turer med MC (kawa1000) i området ditt i 1983, da jeg var på Skjold. Har vært der siden også. Jeg liker Nord, naturen og menneskene :-)
  LKKE TIL VIDERE MED KREATIVITETEN OG ALT...
  Hilsen fra Harald :-)

  SvarSlett
 3. Hyggelige ord, og at du fant bloggen/dagboka så interesang at du tok deg den tid disse ord, takk.
  Lykke til sjøl med din blogg.

  SvarSlett